Ko smo mi i šta radimo?

Vanda Construction, Beograd

Vanda Construction doo je građevinska firma specijalizovana za izvođenje radova u komercijalnim objektima po principu ’ključ u ruke’. Kao Generalni izvođač objedinjujemo građevinske, elektro i mašinske radove.

Kao kompanija držimo se onog u čemu verujemo da smo među najboljima: maloprodajni prostori – lokali u tržnim centrima, kancelarijski prostori, HoReCa sektor, lobiji, ordinacije, sportski objekti i sl.

Kvalitet u dogovorenom roku i ugovorenom budžetu.

Ovo smatramo našim motom i osnovnim principom kojim se vodimo u radu i odnosu sa klijentima.

 • null

  1. IZVOĐENJE - KLJUČ U RUKE (Build – Fit Out – Turnkey)

  Imate projekat i tražite partnera – generalnog izvođača koji će vam dati ponudu koja obuhvata svaku vrstu radova bez skrivenih troškova?


  Upravo na taj način realizujemo najveći broj projekata.

  Bilo da je izgradnja novog objekta, rekonsktrukcija ili adaptacija za naše klijente izvodimo sve građevinsko-zanatske, elektro i instalaterske radove uključujući i specifične pozicije poput protivpožarne zaštite, reklama, nameštaja i mnogo toga drugog.

  Po okončanju izvođenja radova klijentu dostavljamo kompletnu tehničku dokumentaciju koja obuhvata izjave, dozvole, merenja i ateste koji su neophodni za upotrebnu dozvolu.

 • null

  2. IZRADA PROJEKTA I IZVOĐENJE (Design and Build)

  Naši projektanti vam mogu pomoći oko razrade vaših ideja, ponuditi nekoliko varijanti rešenja, a zatim i izradu kompletne tehničke dokumentacije.

  Već nakon definisanja idejnog rešenja, izvođački tim započinje pripremne radove, pravi dinamiku i završava radove u često i kraćem roku čime klijent dobija dodatno vreme koje je često presudan faktor u komercijalnim projektima.

 • null

  3. IZRADA PROJEKTA (Design)

  Ako imate samo konceptualno rešenje ili projekat na stranom jeziku možemo za vas izraditi kompletnu projektno – tehničku dokumentaciju kako biste mogli da pristupite procesu dobijanja saglasnosti za izvođenje radova ili započeti proces odabira izvođača.

 • null

  4. RUKOVOĐENJE PROJEKTOM (Project Management)

  Potreban vam je stručni tim koji će Vam pomoći oko tehničkog dela ugovora o zakupu, obilaska lokacije, primopredaje prostora, vođenje tendera, koordinacije radova i/ili dobijanja dozvola? Verujemo da je naše iskustvo presudan faktor u uspešnom vođenju kroz ceo proces.

 • null

  5. STRUČNI NADZOR

  Prema zakonu o planiranju i izgradnji, investitor je u obavezi da imenuje stručni nadzor za sve radove. Naš tim ima sve potrebne licence i iskustvo da ovaj zadatak obavi odgovorno i savesno.

 • null

  6. ODRŽAVANJE (Maintenance)

  Za naše klijente vršimo održavanje objekata. Bilo da je jedan ili čitava mreža lokala vršimo periodični servis klima, sitne popravke, pregled protivpožarnih aparata i protivpanične rasvete i ostalo.

Naši radovi i reference